De holdingvennootschap heeft de volgende deelnemingen:

Veerdiensten naar de Waddeneilanden

Rederij Doeksen: het opereren van een veerdienst voor passagiers , auto en vracht tussen het vaste land en de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland. Er wordt gebruik gemaakt van drie Ropax schepen, een vrachtschip en twee sneldiensten. Voorts vaart de rederij met watertaxi's.

www.rederij-doeksen.nl en www.waddentaxi.nl

Snelle en recreatieve veerdiensten

Deze diensten worden geleverd door twee bedrijven van Koninklijke Doeksen: Waterbus, een samenwerking tussen Koninklijke Doeksen en Arriva Nederland, opereert 10 snelboten die Dordrecht verbindt met de Drechtsteden als ook met Rotterdam. Aqualiner vaart met twee snelboten tussen Rotterdam Centrum en Rotterdam Heijplaat.

www.waterbus.nl

Nieuwbouw, onderhoud en onderdelen voor ‘custom’ superjachten

Royal Huisman, gevestigd in Vollenhove, is in 1884 opgericht en wordt beschouwd als één van ’s werelds beste superjachtwerven. Het bedrijf bouwt unieke ‘custom’ zeil- en motorjachten en onderhoudt, repareert en renoveert via de Huisfit divisie. Zusteronderneming Rondal is een gespecialiseerde producent van onderdelen voor superjachten, zoals masten, luiken, deuren, lieren en dekbeslag.

www.royalhuisman.com, www.huisfit.com en www.rondal.com

Rotterdam Port Fund Investment Fund

Het Rotterdam Port Fund is een onafhankelijk investeringsfonds dat wil investeren in bedrijven met havengerelateerde activiteiten die innovatief zijn en aantrekkelijke marktvooruitzichten hebben. Koninklijke Doeksen is een van de initiatiefnemers.

www.rotterdamportfund.com

Vuyk Ontwerp- en ingenieursbureau

Vuyk Engineering is opgericht in 1979. In de afgelopen decennia is Vuyk uitgegroeid tot een ontwerp- en ingenieursbureau met expertise in verschillende onderdelen van de maritieme industrie. Tegenwoordig focust Vuyk zich op drie disciplines; scheepsbouw, werktuigbouw en marine operations. De expertise op deze gebieden en de hooggekwalificeerde ingenieurs stellen Vuyk in staat om complexe projecten volledig te begrijpen en uit te voeren.

www.vuykrotterdam.com