CEO

Drs. J.W.J. Doeksen (Jan Willem)

Algemeen Directeur
Koninklijke Doeksen B.V.
Rotterdam, Nederland

CFO

P.J. Tuk RA (Johan)

Financieel Directeur
Koninklijke Doeksen B.V.
Rotterdam, Nederland

TD

P.J.M. Melles (Paul)

Technisch Directeur
Koninklijke Doeksen B.V.
Rotterdam, Nederland

Jan Willem Doeksen is geboren in 1964 in Den Haag. Hij studeerde aan de universiteit van Groningen waar hij in 1988 afstudeerde.

Hij begon zijn carrière in 1989 bij Koninklijke Vopak, onder meer in Rotterdam, Singapore en Sydney. In 1997 besloot hij zijn corporate loopbaan op te geven om het familiebedrijf te gaan leiden en de groei van de onderneming te coördineren.

Jan Willem Doeksen is getrouwd en heeft vier kinderen.

Drs. J.W.J. Doeksen (Jan Willem)

CEO Koninklijke Doeksen B.V.

Johan Tuk is geboren in ‘s-Gravendeel in 1967. He studeerde accountancy bij het NIvRA en aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij in 1993 afstudeerde als Registeraccountant. Hij begon zijn carriere in 1985 bij BDO Accountants, onder meer in Dordrecht, Rotterdam en Utrecht.

In 2001 besloot hij de overstap te maken van de advieswereld naar een meer ondernemende omgeving.

Johan Tuk is getrouwd en heeft vijf kinderen.

P.J. Tuk RA (Johan)

CFO Koninklijke Doeksen B.V.

Sinds 2021 is Paul Melles ons team in Rotterdam komen versterken als technical director. Paul is 41 jaar werkzaam in nautische sector, waarvan ca. 20 jaar als directeur van rederij Doeksen. Hij heeft als zodanig veel operationele, technische en bestuurlijke ervaring op het gebied van het opzetten en runnen van ferry rederijen. Paul heeft veel ervaring in bedenken en realiseren van innovatieve en duurzame ferry concepten. In zijn nieuwe rol is hij o.a. verantwoordelijk voor de verdere verduurzaming van alle rederij activiteiten in lijn met de klimaat doelstellingen.

Met Paul in ons team kunnen we naast het runnen van onze eigen activiteiten tevens extern diensten/adviezen leveren op het gebied van:
- veerdienst concessies;
- verduurzaming bestaande en nieuwe ferry’s;
- nieuw-/ en verbouw van ferry’s;
- bouwbegeleiding;
- vlootconcepten.

P.J.M. Melles (Paul)

TD Koninklijke Doeksen B.V.