Welkom

Koninklijke Doeksen is een familiebedrijf, opgericht in 1908. De holdingvennootschap heeft de volgende deelnemingen:

Veerdiensten naar de Waddeneilanden
Rederij Doeksen: het opereren van een veerdienst voor passagiers , auto en vracht tussen het vaste land en de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland. Er wordt gebruik gemaakt van drie Ropax schepen, een vrachtschip en twee sneldiensten. Voorts vaart de rederij met watertaxi's.
www.rederij-doeksen.nl en www.waddentaxi.nl

Snelle en recreatieve veerdiensten
Deze diensten worden geleverd door twee bedrijven van Koninklijke Doeksen: Waterbus, een samenwerking tussen Koninklijke Doeksen en Arriva Nederland, opereert 10 snelboten die Dordrecht verbindt met de Drechtsteden als ook met Rotterdam. Aqualiner vaart met twee snelboten tussen Rotterdam Centrum en Rotterdam Heijplaat. www.waterbus.nl - www.aqualiner.nl

Service en ondersteuning van offshore windmolenparken
Management van 12 windmolenparken, opererend in noordwest Europa. www.workships.nl

Nieuwbouw, onderhoud en onderdelen voor ‘custom’ superjachten
Royal Huisman, gevestigd in Vollenhove, is in 1884 opgericht en wordt beschouwd als één van ’s werelds beste superjachtwerven. Het bedrijf bouwt unieke ‘custom’ zeil- en motorjachten en onderhoudt, repareert en renoveert via de Huisfit divisie. Zusteronderneming Rondal is een gespecialiseerde producent van onderdelen voor superjachten, zoals masten, luiken, deuren, lieren en dekbeslag.
http:// www.royalhuisman.com, www.huisfit.com and www.rondal.com